Groepslessen

Yin Yoga

In het dagelijkse leven zijn er veel dynamische en intensieve activiteiten die naar buiten gericht zijn. Met Yin Yoga willen we juist ontspannen en stil staan. Bij deze vorm van yoga kom je rustig in een houding en wordt deze 3 tot 5 minuten aangehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerokken en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Door het stretchen van de spieren komen spanningen en stress los. Op deze manier creëer je niet alleen ruimte in je lichaam maar ook in je hoofd en je hart. Ook de doorstroming van levensenergie in het lichaam wordt gestimuleerd. Het heeft een positief effect op de organen, je immuunsysteem en je emotionele gesteldheid.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga. Tijdens het aanhouden van de asana’s ga je met je aandacht naar binnen, zodat je kunt erkennen en herkennen wat er diep van binnen in je leeft.

Tijdens de initiatielessen/workshops laat ik je kennis maken met een aantal asana’s en met het verloop van een Yin Yoga les. Alleen door te doen, kom je te weten of Yin Yoga iets voor jou is of niet.

Praktisch

Elke week op:
Vrijdag van 19.30u tot 20.30u

Kennismakingslessen reserveer je via het inschrijvingsformulier.

Praktisch

Volgende sessies:
Er zijn momenteel geen sessies gepland.

Kennismakingslessen reserveer je via het inschrijvingsformulier.

Coaches:
Prijs:
8 credits / 12€
Enkel inbegrepen in het Full-option abonnement

Meer info over credits, abonnementen en prijzen.