Nieuws

Functional Training: Huis, tuin en keuken - editie

In ons dagelijks leven maken we elke dag enorm veel bewegingen. Heel wat basisbewegingen doen we simpelweg verkeerd en zo creƫren we heel wat ambetante kwaaltjes:

's Morgens moeten we uit ons bed geraken; de ene doet dit al springend, de andere al kruipend... maar wat is nu de meest verantwoorde manier?

De vaat moet ook gebeuren, of je doet dit nog met de hand of je gebruikt de vaatwasser... Veel mensen krijgen pijn in de onderrug als ze licht voorovergebogen de vaat doen. Anderen hebben dan weer last bij het diep doorbukken om de vaatwasser in te laden. Wij leren je hoe je in beide gevallen het best aan het werk gaat.

Ook in de tuin zijn er nog vele voorbeelden aan te halen ; denk maar aan het gras maaien. Wat is de ideale positie? Moet ik een andere houding aannemen met een zelftrekker als met een duwertje?

Vragen genoeg en er zijn nog heel wat voorbeelden die tijdens deze workshop de revue zullen passeren... Hoe stel je bv. je ligstoel het best in als je van het zonnetje en een cocktail wil genieten?

Ook benieuwd? Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor deze nieuwste workshop van De Studio. Deze gaat door op woensdag 31 april van 20.00u tot 22.00u. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier.