Nieuws

Suppen met De Studio!

Op donderdag 4 juli gaan we met De Studio suppen in Mechelen.

Suppen wat?

Suppen of stand up paddling is een ideale zomeractiviteit!

Peddel met een surfplank en beleef de gezellige stad Mechelen vanop het water. We vertrekken aan het Via Via Reiscafé in de kruidtuin en peddelen over de Dijle. Het suppen kan zowel rechtopstaand, zittend als op de knieën gedaan worden. Gezien het brede surfbord en het kalme water van de Dijle is vallen in het water eerder een uitzondering. Voorzie wel zeker kledij die nat mag worden, je weet maar nooit of iemand je te grazen neemt... Iedereen is welkom. Ook kids vanaf 3 jaar kunnen mee. De allerjongsten (onder 8jaar) mogen zelfs gratis op de SUP van de ouders.

Zin om mee te gaan?

Afspraak op donderdag 4 juli om 18.45u aan het ViaVia reiscafé in Mechelen. Dit vind je in de kruidtuin tegenover Thomas More aan de Zandpoortvest. Naast de hogeschool is er er ook een ruime parking.

De kostprijs bedraagt 20€ per persoon. Kinderen onder 8 jaar kunnen gratis mee op het bord van mama of papa. We suppen 1 uur onder begeleiding. inschrijven doe je via onderstaand formulier. Plaatsen zijn beperkt!

Wat breng je mee?

Kledij die nat mag worden, reservekledij en een handdoek. Als het zonnetje lekker schijnt voorzie je best ook zonnecrème, een zonnebril en een zonnehoed of petje. Een zwemvest en wetsuit worden voorzien. Omkleden kan je in het reiscafé.