Nieuws

Wat met Corona?

Hallo iedereen!

UPDATE 8/5

Voorlopig is indoortraining nog steeds niet toegelaten. Outdoor met een maximum van 10 personen is toegestaan. Voor een up-to-date overzicht verwijzen we graag naar onze agenda.

UPDATE 5/12

De sluiting van De Studio zal nog langer duren. Een juiste datum is er niet echt gecommuniceerd, maar vermoedelijk zal dit nog tot het einde van januari duren. Abonnementen opschorten kan voorlopig t.e.m. 31/1/'21.

Dit gebeurt niet automatisch, dus graag een seintje op admin@studioheist.be.

UPDATE 1/11

De tweede lockdown is een feit en ondertussen hebben wij onze fysieke deuren ook weer moeten sluiten.

Deze keer hebben we ook een aangepast online-aanbod waarvoor je een plaatsje kan reserveren via de normale weg. De lessen zijn iets goedkoper dan de normale sessies en kan je gewoon reserveren met je Studiokaart of je abonnement.

Omdat er een alternatief online-aanbod is, zullen de abonnementen niet automatisch opgeschort worden. Is online trainen niets voor jou? Dan kan je abonnement toch  gepauzeerd worden:

  • Je kan je abonnement pauzeren voor de resterende duur van de aangekondigde lockdown.
  • T.e.m. 8 november kan je pauzeren met terugwerkende kracht vanaf 1 november. Na 8 november is dit met ingang van de aanvraag.
  • Aanvragen tot pauzeren stuur je naar admin@studioheist.be, zo zijn we zeker dat we niets missen.

Bekijk zeker ook ons nieuwe online aanbod voor personal coaching en workshops en hou onze site, facebook-pagina en nieuwsbrief in het oog voor up-to-date informatie van ons online-programma.

Het Studio-team