Nieuws

Wat met Corona?- update 15/5

Hallo iedereen!

Update 15/5

Goed nieuws! Ondertussen hebben we de bevestiging gekregen dat we groepslessen met een maximum van 20 personen en onder bepaalde voorwaarden mogen organiseren.

Op dit moment zijn we volop aan het bekijken wat mogelijk is en hebben al een eerste beperkte planning voor de komende 3 weken klaar. Het gewone aanbod zal nog niet onmiddellijk kunnen aangevat worden en daarom opteren we om met een nieuwe en tijdelijke Studiokaart te werken.

Meer info omtrent het tijdelijke aanbod vind je hier.

Update 25/4

De exit uit deze eerste lockdown wordt ingezet en daarom even een bericht over hoe het zit met de activiteiten van De Studio.

Wat betreft Personal Coaching, verwachten we onze activiteiten terug te kunnen hervatten vanaf maandag 18 mei. Je personal coach neemt met jou contact op om verder af te spreken. Heb je vragen hieromtrent, aarzel dan niet om met hem of haar contact op te nemen.

Wat betreft de groepslessen, zal het nog minstens wachten zijn tot juni. Afhankelijk van het verloop van de eerste twee fases, hopen wij onze activiteiten begin of half juni weer te kunnen opstarten.

Onze vakorganisatie doet haar uiterste best om meer klaarheid hierin te scheppen. Sporten in openlucht met een vriend kan, maar contactberoepen zijn voorlopig nog niet toegestaan.

Houd zeker ook onze facebookpagina in het oog.

Compensatieregeling abonnementen:

- Heb je een abonnement via domiciliëring lopen, dan zal je al gemerkt hebben dat er geen inning is gebeurd voor de maand april. Tot nader orde zal er ook geen inning plaatsvinden tot we weer kunnen starten met onze groepslessen. Het is dus zeker niet nodig om je domiciliëring stop te zetten. De compensatie voor de maand maart wordt geregeld via een korting op de eerste volledige maand die we aanrekenen, onder voorbehoud dat je betaling van maart in orde was. eerstdaags zullen de openstaande facturen van de maand maart nogmaals worden aangeboden aan je bank. Indien je je domiciliëring reeds hebt opgezegd, kunnen wij geen compensatie voor deze periode aanbieden.

-Heb je een abonnement dat contant betaald werd en dat nog niet ten einde is, dan krijg je bij afloop van je abonnement een gelijkaardig abonnement ter compensatie. Looptijd is afhankelijk van de periode van de maatregelen die ons zijn opgelegd. Dit abonnement zal aansluiten op het actieve abonnement.

- Heb je een abonnement dat contant betaald werd en dat ten einde is gelopen tijdens de corona-periode, dan zal je bij aanvang van de groepslessen een gelijkaardig abonnement krijgen, met de looptijd aangepast aan de verloren periode. Deze compensatie gaat steeds in op de eerste dag dat de groepslessen terug van start gaan.

Om van deze compensatie te genieten, stuur je een mailtje naar admin@studioheist.be (niet naar info@studioheist.be of niet via het contactformulier). Hierin vermeld je je naam het type abonnement en de einddatum van je abonnement. Je zal het compensatieabonnement ten vroegste zien verschijnen nadat de regering bevestigd heeft dat onze groepslessen terug van start mogen gaan.

Er wordt geen compensatie voorzien d.m.v. terugbetaling van het abonnement.

We hopen dat we jullie hiermee alvast tegemoetkomen en zien jullie hopelijk binnen enkele weken weer terug in De Studio. Voor administratieve vragen kan je steeds mailen naar admin@studioheist.be.

Tot binnenkort!

Het Studio-team.