Onze trainers in coronatijd - An

An VC
May 27, 2020

Klant aan het woord...

Coach aan het woord...

Ons team staat te springen om samen met jullie opnieuw te starten in De studio.

Spijtig genoeg zullen we nog even geduld moeten oefenen tot de maatregelen van de overheid versoepelen en ook wij opnieuw activiteiten mogen aanbieden.  

In vorm en vitaal blijven is nu nog meer dan anders de boodschap!  

Sinds de start van de lockdown bieden we daarom wekelijks alternatieven via ons Virtuagym-platform aan om ook in je kot actief te blijven. Verder brainstormen we met het team omtrent nieuwe activiteiten, nieuw aanbod, nieuwe uitbreidingen en verbeteringen. We zijn nu eenmaal niet het type mens dat stil zit...

Lees hier hoe jullie favoriete trainers zich dezer dagen bezighouden...

An Van Camp

Dat deze corona tijden impact hebben gehad op onze manier van leven valt niet te betwisten.  En dit voor iedereen op een vaak ganse andere manier.  Het boeit me enorm te horen hoe iedereen anders met de situatie omging en hoe het je wereld veranderde.  Voor mezelf werd het nog meer een periode van inkeer.  Duiken in boeken en meditaties en asana.  Vaak best wel heel actieve en zware asana waar ik normaal meer van de rustigere beoefening hou van yoga maar er was plots al zoveel rust dat er veel beweging en actieve yoga aan te pas kwam.  Voor mezelf hield ik me aan routines van vroeg opstaan, meditatie, pranayama (ademhalingstechnieken) en uiteindelijk asana om de dag te starten.  Routine en discipline is wat ik nodig heb wanneer alles op een laag pitje komt te staan.

Mijn jongens zijn al wat ouder dus ik hoefde me niet zo nodig in te springen met het schoolgebeuren en kon me richten op een omschakeling naar het lesgeven op een heel technische manier.  Niet mijn favoriete bezigheid maar plots zat ik veel meer dan gehoopt achter een computer om filmpjes te bewerken, meditaties in te spreken etc.  Een leerschool weliswaar maar het koste ook veel liefde en geduld om te volharden.  Ondertussen voelt het lesgeven via Zoom ook al natuurlijk aan en bewijst dit weeral eens dat een mens zich steeds weer aanpast en ongelooflijk weerbaar is.  Positief vond ik het om plots les te kunnen volgen en terug in de leer te gaan gedurende 21 dagen bij mijn favoriete Guru ad andere kant van de wereld.  Heel benieuwd welke nieuwe skills deze situatie jou gebracht heeft, hopelijk kan je het me snel weer vertellen na een deugdoende yin-yoga les bij de studio, ik kijk uit naar terug lesgeven zonder camera.

namasté,

An