Hans Van den Brande

Hans heeft tijdens zijn jeugd verschillende sporten beoefend: ploegsporten zoals voetbal en ijshockey en individuele sporten zoals thaiboxing, judo, zwemmen en atletiek. Na zijn middelbare studies is Hans gestart met de studie Lichamelijke Opvoeding en Sportwetenschappen aan de KUL.

Verder heeft Hans zijn diploma trainer B gehaald aan de Vlaamse Trainersschool (BLOSO) en heeft hij de specifieke opleiding tot Personal Trainer gevolgd aan de Fitness Academy, specialisatie Functional Training. Verder heeft hij nog verschillende workshops gevolgd aan de Fitness Academy. Hans heeft ook in het buitenland verschillende lectures en workshops gevolgd van o.a. Douglas Heel, Chuck Wolf, Max Icardi, Paul Check, Paul Wright, Ian O’ Dwyer, Chi L. Chui, Karl Morris, ...

In 2003 stond Hans mee aan de wieg van GO-FiT-Herenthout en vanaf 2005 is hij actief als gecertificeerd Personal Trainer. In 2007 besloot hij om samen met andere trainers, onder impuls van Max Icardi,om het Functional Training Netwerk op te richten.

In 2010 stak Hans de landsgrenzen over om zich nog verder te specialiseren. Hij behaalde het diploma Medical Trainer en werd ook Vitaliteitstherapeut.  Dit was voor hem het signaal om zijn eigen weg te gaan. Hij verliet de fitnesswereld om 'de Studio - Beweging en Vitaliteit' op te starten.

Buiten zijn activiteiten in de Studio, is Hans ook nog docent voor oa. COACH en Het Functional Training Netwerk. Mensen zichzelf helpen te ontplooien, is zijn passie.

In zijn vrije tijd golft Hans en loopt hij af en toe een marathon.

Vitaliteitstherapeut
Medical Trainer
Advanced Functional Trainer