Kaat Van den Bossche

Van kleins af aan is bewegen al mijn ding, volgens mijn familie was ik dan ook "geen zittend gat". Evident koos ik als studie voor een master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen waar ik een ruime basis aan kennis opdeed. Bij verschillende organisaties en voor een gevarieerd doelpubliek deed ik ervaring op als trainer.
In 2017 schoolde ik me bij aan de hand van het postgraduaat Functional Training en ging ik aan de slag als personal trainer. Met plezier coach ik deelnemers door hun mentale en fysieke ups and downs van een trainingsproces of gedragsverandering. Of het nu babysteps zijn of long jumps, ik hoop ieder op een passende manier te stimuleren om met plezier meer te bewegen en/of te sporten.

Na mijn werk als trainer vind je mij in de klimzaal of op de rotsen in binnen- en buitenland. Klimmen stilt mijn honger naar een evenwicht van lichaam en geest. In deze sport draait immers alles rond core stability en een sterke mentale kracht. Klimmen is voor mij, samen met nog andere buitensporten, puur genieten van beweging, natuur en omgeving.

Personal Coach
Instructrice groepslessen
master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen