Robbe Calant

https://robbe-calant.wixsite.com/robbecalantIk ben Robbe Calant een 23 jaar, afgestudeerd in 2016 in lo & sport aan het Heilig graf college in Heist op de Berg en laatstejaarsstudent Sport & Bewegen. Vanuit mijn passie ben ik deze opleiding gestart. Ik wil graag mensen op een verantwoorde manier begeleiden en coachen zowel in de sport als in het dagelijkse leven. Ik geloof erin dat een gezonde geest in een gezond lichaam hoort en hier zet ik dan ook het liefst op in.  

Mijn passie om kinderen en ouderen te begeleiden startte toen ik trainer werd in het volleybal. Hier leerde ik snel de basics om verder te kunnen leren en evolueren tot waar ik nu sta. Ik heb nog vele stappen te zetten maar met de juiste mindset en begeleiding is dit geen probleem. Het blijven leren is nodig om te blijven groeien en om uiteindelijk de beste versie van mezelf te worden. Dit is ook waar ik naar streef.

Mijn hobby en passie is volleybal. In onze club GOLAZO Averbode kan je me steeds vinden zowel als speler en trainer. Naast het spelen en trainen van de jeugd, ben ik ook jeugdcoördinator. Ik probeer de jeugdwerking op één lijn te krijgen en de stages op niveau te brengen.