Nieuws

FAQ: Hoe kan ik me inschrijven voor een workshop?

Voor een workshop kan je jezelf op 2 manieren inschrijven:

  1. Via het inschrijvingsformulier:
    Ben je nog geen klant bij De Studio, dan is dit de makkelijkste manier om je in te schrijven voor een workshop. Gewoon het formulier vervolledigen en de betaling vervolledigen via bankoverschrijving.
    Ook als klant kan je jezelf inschrijven via dit inschrijvingsformulier. Je krijgt dan van ons een factuur met betalingslink of je kan ze ook via bankoverschrijving voldoen.
  2. Via de webshop:
    Klanten kunnen een workshop snel aanschaffen via de webshop. Na aanschaf wel even je plaatsje reserveren via het rooster. Het is mogelijk dat er van een workshop meerdere edities zijn gepland. De werkwijze is hetzelfde als bij de groepslessen.
    Ben je nog geen klant bij ons en wens je via de webshop je plaatsje te reserveren? Geen probleem! Tijdens het proces dien je dan wel een account aan te maken. Ook even je plaatsje voor de juiste sessies reserveren via het rooster. Meer info over hoe te reserveren vind je op onze FAQ's-pagina.

In beide gevallen is je inschrijving pas definitief na ontvangst van je betaling. Klanten met abonnementen kunnen aan sommige workshops gratis deelnemen.