Nieuws

Voor een goede gang van zaken: je groepsles reserveren en annuleren

Om deel te nemen aan een groepsles vragen wij je om je plaatsje te reserveren via het Virtuagym reservatiesysteem. Zo ben jij zeker van een plaatsje in de les en zo weet de coach hoeveel deelnemers hij kan verwachten en kan hij zijn les aanpassen in functie van het aantal deelnemers. Als je in de mogelijkheid bent om een plaatsje te reserveren, wil dit ook zeggen dat je een geldig abonnement of Studiokaart hebt. Heb je deze niet, dan kan je deze aanschaffen via onze online-shop.

Mogen we jullie vriendelijk verzoeken steeds voor een groepsles te reserveren.

Je kan niet alleen reserveren voor een les, maar je kan ook annuleren. De laatste tijd merken wij op dat er niet of zeer laattijdig wordt geannuleerd voor een groepsles. Zo gebeurt het regelmatig dat een les volzet is 2 uur voor aanvang en dat er bij start van de les nog 5 plaatsen vrij zijn. Dit is niet leuk voor andere kandidaat deelnemers. Ook jij kan één van hen zijn, dus annuleer je plaats eens je weet dat je niet kan deelnemen. Ook onze coaches zullen je dankbaar zijn zodat ze tijdig met de sessie kunnen starten.

Reserveren en annuleren kan je makkelijk via het Virtuagym-portaal in je browser, de activiteitenkalender op onze website of via de handige en vernieuwde Virtuagym-app die je zowel in de app-store van Android als Apple kan terugvinden.

Hou er ook rekening mee dat een reservatie die minder dan een uur op voorhand of niet geannuleerd wordt steeds wordt aangerekend. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor uw annulatie, wij doen dit niet voor jou. Groepsberichten via het Virtuagym-portaal zijn daar geen uitzondering op.

Heb je nog vragen i.v.m. het reserveren en annuleren van een groepsles? Raadpleeg dan zeker onze FAQ's-pagina eens of maak gebruik van ons contactformulier.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!