De Studio Days - 9/9 tot 21/9

De Studio Days zijn het ideale moment om kennis te maken met onze werkwijze, onze personal coaches en trajecten en ons aanbod aan groepslessen.

Tijdens deze 14 dagen kan iedereen vrij komen kennismaken met ons aanbod aan groepslessen of een kennismakingsmoment aanvragen met onze personal coaches. Op 21 september sluiten we de Studio Days af met een opendeurdag.

Tijdens deze opendeurdag kan je vrijblijvend langskomen met al je vragen en zelfs deelnemen aan enkele groepslessen of infosessies.Hieronder vind je het programma van onze opendeurdag op zaterdag 21 september:

Maak je graag kennis met één van onze groepslessen of neem je graag deel aan een infosessie? Vul dan even het inschrijvingsformulier in zodat jouw plaats verzekerd is.

Graag een persoonlijk kennismakingsmoment aanvragen met één van onze personal coaches? Vul dan even het kennismakingsformulier in en geef je voorkeursmomenten op. Hieronder hebben we alvast een onderverdeling gemaakt met een woordje uitleg over de verschillende onderdelen van ons aanbod.

Personal Training

Of je nu een sportieve topprestatie wilt leveren, aan je figuur wil werken of gewoon voor je gezondheid wat wil bewegen, er zijn heel wat hindernissen te overwinnen voor je die doelstellingen behaald hebt.

Onze coaches hebben de nodige know-how om jouw prestaties naar het volgende niveau te tillen, helpen jou door te zetten op de momenten dat je het niet zo goed meer ziet zitten en zorgen ervoor dat je je bewegingen op een medisch verantwoorde manier uitvoert.

De personal trainers van De Studio staan je met raad en daad bij en geven op tijd en stond dat hoognodige schouderklopje. Wat je ook wil bereiken, we werken samen met jou een volledig persoonlijk traject uit.

Zin om kennis te maken met Hans, Thijs of Kaat? Reserveer dan nu jouw contactmoment.

Ik schrijf me in!

Vitaliteitscoaching

Leven of overleven? ...that’s the question!

Onze veranderde maatschappij heeft het er ons niet makkelijker op gemaakt. Verschillende obstakels komen op ons pad: stress op het werk en prive, allerhande verplichtingen, continue bezig zijn om alle gezinactiviteiten te combineren, weinig tijd voor je sociaal leven en vooral weing tijd voor je eigen leven. Kortom, we worden vaak geleefd en leven te weinig.

Bij vitaliteitscoaching kijken we in eerste instantie of je in de overleefstand staat. Als dit zo is, wordt er eerst gewerkt aan deze probleemgebieden. Je leert verschillende skills om hieraan te werken. Daarna gaan we op zoek naar je kompas: wat drijft je, wat geeft je energie, waar wil je werk van maken, wat doet er echt toe voor jou.

Eens de richting bepaald is en je weet hoe je uit de overleefstand moet geraken,heb je de energie en tijd om werk te maken van je echte doelen.

Ik schrijf me in!

Stress- en burn-outcoaching

Individuele coaching is steeds een op maat gemaakt programma afgestemd op jouw noden en behoeften. Jij bepaalt wat jouw doel is; wat je wil bereiken of veranderen. Hier gaan we vervolgens samen mee aan de slag.

Bij stress- en burn-outcoaching komen meestal volgende items aan bod:

  • Bewust worden van jouw waarden, normen en grenzen.
  • Onderzoeken wat zelfzorg voor jou betekent en hoe je dit kan toepassen.
  • Leren herkennen van jouw stresssignalen.
  • Inzicht krijgen in jouw persoonlijke stressbronnen en leren hoe deze aan te pakken.
  • Bepaalde vaardigheden optimaliseren zoals: relativeren, eigen grenzen bewaken, timemanagement, omgaan met conflicten, afkicken van werkverslaving...

Overmatige stress is een signaal dat je uit je comfortzone bent; dat iets in jouw leven niet goed past bij wie je bent of wat je echt belangrijk vindt. Het is een teken dat er iets moet veranderen en net daar gaan we samen naar op zoek.

Twijfel je of coaching rond stress wel iets voor jou is? Je kan een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek waarin jij vrijblijvend jouw verhaal schetst, ik mezelf en mijn werkwijze voorstel en we vervolgens kijken of we samen in zee gaan.

Ik schrijf me in!

Foodcoaching met lichaamsanalyse

Het belang van gezonde voeding kent iedereen. Waarom komt overgewicht en obesitas dan meer en meer voor?

Gezonde keuzes maken, tijd besteden voor je maaltijden, planning,… is niet zo evident als het lijkt. De verleidingen zijn groot en we hebben allemaal een druk bestaan. Hobby’s, kinderen, sociale verplichtingen en werk zorgen ervoor dat het niet eenvoudig is om daarnaast ook nog eens gezonde maaltijden op tafel te toveren.

Als erkend diëtiste begeleid Lore je graag en zoekt zij samen met jou een weg doorheen deze moeilijkheden. Naast het geven van wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies, zal zij vooral ook luisteren naar jou. Wat zijn jouw moeilijkheden, wat betekent gezond zijn voor jou en bovenal: hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je beter in je vel voelt?

Ben jij klaar voor je nieuwe ‘ik’? Aarzel dan niet en reserveer jouw lichaamsanalyse en kennismakingsmoment met Lore voor de prijs van 10€

Ik schrijf me in!

Personal Pilates

De Pilatesmethode is gebaseerd op de onderwijstechnieken en de filosofie van J.H. Pilates (1880-1967) uit de jaren 1920. Deze werden met de jaren door wetenschappelijk onderzoek aangepast en verfijnd.

De Pilates-methode is geschikt voor alle niveaus van lichamelijke conditie en voor elke leeftijd. Aan de grondslag van deze oefenmethode liggen zes basisprincipes: concentratie, centering, controle, ademhaling, precisie en vloeiendheid.

Privé Pilates matles

De privé Pilates is een echte les op maat die volledig kan aangepast worden aan je individuele eisen. De les bestaat uit matoefeningen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende props (accessoires). Deze props, zoals bijvoorbeeld de Pilatesring, worden dan gebruikt als hulpmiddel en werken extra spierversterkend.  Tijdens de lessen komen altijd de essentiële basisoefeningen aan bod, aangevuld met oefeningen die aan je noden kunnen voldoen.

Deze lessen zijn voor klanten zonder en met ervaring in Pilates.

De privé les is...

  • ... ideaal voor wie graag traint onder individuele begeleiding
  • ... een ideale aanvullende training voor o.a. lopen, triatlon, fietsen, zwemmen,…
  • ... ideaal voor een aangepaste training voor blessureherstel of lichaamsbouw

Duo & trio Pilates matles

Voor wie graag met twee of met drie komt trainen is er de duo of trio Pilates matles. De les bestaat uit matoefeningen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende props (accessoires). Deze props, zoals bijvoorbeeld de Pilatesring, worden dan gebruikt als hulpmiddel en werken extra spierverstevigend. Tijdens de lessen komen altijd de essentiële basisoefeningen aan bod aangevuld met oefeningen die aan je noden kunnen voldoen.

Ideaal voor wie graag van een persoonlijke training geniet samen met partner, familie of vrienden.

Solo Pilates mattraining

Voor zij die minstens intermediate niveau hebben die graag zelfstandig onder een wakend oog van de pilatesinstructrice zelfstandig aan de oefeningen willen werken. De lessenreeks wordt zodanig opgebouwd en zorgt ervoor dat je op het einde van de reeks voldoende bagage hebt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Ideaal voor als je op verlof vertrekt en daar ook nog de pilatesoefeningen wenst verder te doen.

Ik schrijf me in!
Tot binnenkort in De Studio!