De Studio Days - 7/9 tot 17/9

Van 7 tot 17 september kan je, gratis en vrijblijvend, komen kennismaken met het aanbod van De Studio.

Op zaterdag 17 september staan de deuren van De Studio wagenwijd open en verwelkomen we je graag om deel te nemen aan groepslessen, infosessies en workshops en kan je kennismaken met onze (personal) coaches in het Studio Café dat doorlopend open is.

Er zijn kennismakingslessen voor onze groepslessen Body conditioning, Gladiator Workout, BBB en Boksfit.
Er zijn ook kennismakingslessen voor nieuwe vaste reeksen van Yoga, Pilates en Functional training neuro.
Tijdens de opendeurdag op zaterdag 17/9, is o.a. een workshop Minibands en de infosessies 'Neuro en sport' en 'Start to train'.

Nieuw in ons aanbod: massages door Ilse De Rooster. Tijdens augustus en september kan je een kennismakingsmassage van 20 minuten boeken voor de prijs van 20€.
Je kan kiezen uit:

  • Nek en schouders
  • Rug
  • Benen

Reserveren doe je ook via het inschrijvingsformulier.

Het volledige aanbod met juiste data en tijdstippen, vind je terug in het inschrijvingsformulier.

Infosessies:

Start to train

Zaterdag 17 september om 14u, 30-45 min - schrijf je hier in

Je bent de laatste tijd aan het overwegen om te starten met sporten. Je beseft dat er iets moet gebeuren MAAR je weet simpelweg niet hoe eraan te beginnen. Ga je naar de fitness of ga je beter joggen? Of misschien wil je gaan fietsen met de vrienden of vriendinnen maar die zijn al even bezig en heb je schrik om hen te vervoegen? Misschien maak je jezelf een beetje zorgen over je fysieke conditie en gewicht?... Kortom veel gedachten en vragen die jouw startmoment nog even in de weg staan. Tijdens de infosessie gaan we dieper in op jouw vragen en mogelijke zorgen. De coaches van de studio gebruiken hun ervaring om al deze vragen te beantwoorden en je zo op de goede weg te zetten. Voor iedereen die eindelijk eens werk wilt maken van zichzelf maar nog niet goed weet hoe dat juist te doe

Neuro & Sport

Zaterdag 17 september om 12 uur, 30 min. - schrijf je hier in

Sport uitoefenen met een neurologische aandoening, zoals Parkinson, MS en CVA (hersenletsel) is vaak heel verstandig. Regelmatig sporten/bewegen vermindert de kans op allerlei ziektebeelden zoals hart- en vaatziekten, overgewicht, diabetes en botontkalking. Bovendien draagt regelmatig bewegen bij aan een goede conditie en is het goed voor het humeur.

Wil je meer weten over de voordelen van sport en neuro? Aarzel dan niet en schrijf je zeker in voor deze infosessie...
Schrijf je hier in...