Workshops

Bootcamp

Bootcamp is een mix van cardio- en functionele krachtoefeningen die zoveel mogelijk buiten doorgaat. Bootcamp is een uur sporten om jouw conditie te verbeteren en je dagelijkse bewegingen te ondersteunen en dit in de frisse buitenlucht op verschillende locaties. Team- en partneractiviteiten zitten er zeker ook bij, dus aarzel niet om een vriend of vriendin mee te nemen.

Bootcamp is een 6-delige reeks waarbij de sessies samen worden opgebouwd. Eerst werken we aan de kwaliteit van de bewegingen om vervolgens naar intensievere trainingen te evolueren. De coach geeft je steeds tips zodat je de oefeningen aan jouw niveau kan aanpassen.

Kortom, is carpe diemjouw moto? Hou je van de frisse buitenlucht? Kan jij tegen een occasioneelspatje regen? Dan is onze Bootcamp zeker iets voor jou!

Praktisch

Elke week op:
Er zijn momenteel geen sessies gepland

Praktisch

Volgende sessies:
Er zijn momenteel geen sessies gepland.
Coaches:
Prijs:
54€ voor de reeks van 6 sessies / 10€ per sessie (ter plaatse te betalen - reserveren je sessie via het contactformulier) of 6 credits met de Studiokaart voor lange lessen
Niet in een abonnementsformule inbegrepen

Heb je na de bootcamp nog credits over op je Studiokaart voor lange lessen maar neem je enkel deel aan lessen van het korte type? Geen probleem. Wij plaatsen de credits over naar het korte type.

Meer info over credits, abonnementen en prijzen.