Workshops

Bootcamp

Bootcamp is een mix van cardio- en functionele krachtoefeningen die zoveel mogelijk buiten doorgaat. Bootcamp is een uur sporten om jouw conditie te verbeteren en je dagelijkse bewegingen te ondersteunen en dit in de frisse buitenlucht op verschillende locaties. Team- en partneractiviteiten zitten er zeker ook bij, dus aarzel niet om een vriend of vriendin mee te nemen.

Bootcamp is een 6-delige reeks waarbij de sessies samen worden opgebouwd. Eerst werken we aan de kwaliteit van de bewegingen om vervolgens naar intensievere trainingen te evolueren. De coach geeft je steeds tips zodat je de oefeningen aan jouw niveau kan aanpassen.

Kortom, is carpe diemjouw moto? Hou je van de frisse buitenlucht? Kan jij tegen een occasioneelspatje regen? Dan is onze Bootcamp zeker iets voor jou!

Fit Online Basic

  • Online intake gesprek van 25 min. bij opstart
  • Gebruik van de PRO-app
  • Maandelijks schema opgeladen in de app
De ideale leidraad om je doelen te behalen met professionele en verantwoorde ondersteuning.
29€
voor de eerste maand
9€/mnd
vanaf de tweede maand
of
119€/jaar
Schrijf me in!

Fit Online Advanced

  • Online intake gesprek van 25 min.
  • Gebruik van de PRO-app
  • Maandelijks schema opgeladen in de app
  • Maandelijks 1 online coachingsessie van 55 min.
Laat niets aan het toeval over en geef je training meer diepgang met een volledige uitleg over het programma en extra tips & tricks voor jou training.
85€
voor de eerste maand
65€/mnd
vanaf de tweede maand
Schrijf me in!

Praktisch

Tijdens de zomermaanden en onder invloed van de corona-maatregelen kan het zijn dat onderstaande tijdstippen wijzigen. Raadpleeg steeds onze agenda voor het juiste programma.
Elke week op:
Er zijn momenteel geen sessies gepland

Praktisch

Volgende sessies:
Er zijn momenteel geen sessies gepland.
Coaches:
Prijs:
54€ voor de reeks van 6 sessies / 10€ per sessie (ter plaatse te betalen - reserveren je sessie via het contactformulier) of 6 credits met de Studiokaart voor lange lessen
Niet in een abonnementsformule inbegrepen

Heb je na de bootcamp nog credits over op je Studiokaart voor lange lessen maar neem je enkel deel aan lessen van het korte type? Geen probleem. Wij plaatsen de credits over naar het korte type.

Meer info over credits, abonnementen en prijzen.