Aan het woord...

Onze coaches zijn stuk voor stuk gedreven mensen die elke dag met passie aan jouw doelstellingen werken, elk met hun eigen specialisatie... Op deze pagina vind je een verzameling van onderwerpen waarin zij jou iets willen vertellen, hun mening geven over een onderwerp of duiding geven bij dingen die wel eens verteld worden...
Ook onze klanten komen aan het woord. Zij delen graag hun ervaring met je mee.
Nordic Walking: meer dan wandelen met stokken alleen...
De hype is ondertussen voorbij gewaaid, maar dat verandert niets aan het feit dat Nordic Walking heel wat voordelen heeft naar conditie en spierversterking toe. De bewegingen bij Nordic Walking zijn zeer natuurlijk en maken dat je tot zo’n 90% van jouw spiermassa activeert.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Kaat Van den Bossche
May 29, 2019
Op de juiste weg...
Ken je dat? Een wijntje hier, een feestje daar. In het weekend uitgebreid gaan eten met de vrienden, want je mag toch ook wel eens wat hebben. Niet? En het is toch zo druk op het werk, en ook in het weekend staat de agenda volgepland. Je komt niet meer toe aan jezelf. En intussen dat stemmetje in je hoofd dat je, als doorwinterde levensgenieter, aanmaant om toch ook af en toe eens iets sportiefs te doen…
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Leen
March 14, 2019
Hoe verouderen spieren en hoe kan trainen dit proces vertragen?
Het goede nieuws is dat bewegen de verminderde kracht en spiermassaverlies kan minderen of zelf wat terug ophogen.Laat ons eerst even kijken welke processen en factoren ervoor zorgen dat onze spieren “verouderen”.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Thijs Ghekiere
February 10, 2019
It's me, Kaat...
Al vanaf ik klein was, had ik geen “zittend gat”, maar met het ouder worden heb ik beseft dat ook ik af en toe geniet van een pauze. Bewegen houdt mij gezond en vitaal. Het liefst van al beweeg ik buiten, de frisse lucht en de schoonheid van de natuur zorgen voor een verfrissend en ontspannend gevoel.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Kaat Van den Bossche
February 3, 2019