Aan het woord...

Onze coaches zijn stuk voor stuk gedreven mensen die elke dag met passie aan jouw doelstellingen werken, elk met hun eigen specialisatie... Op deze pagina vind je een verzameling van onderwerpen waarin zij jou iets willen vertellen, hun mening geven over een onderwerp of duiding geven bij dingen die wel eens verteld worden...
Ook onze klanten komen aan het woord. Zij delen graag hun ervaring met je mee.
Lopen zonder blessures....
Als ik op zondag ga hardlopen is er veel kans dat ik wel nog een andere (zot) loper tegenkom. Het hardlopen is momenteel opnieuw heel populair geworden. Beroeps- en interessematig bekijk ik dan onbewust ieder zijn stijl. Het leuke is dat ik nooit twee identiek dezelfde loopstijlen zie.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Thijs Ghekiere
December 16, 2019
Nordic Walking: meer dan wandelen met stokken alleen...
De hype is ondertussen voorbij gewaaid, maar dat verandert niets aan het feit dat Nordic Walking heel wat voordelen heeft naar conditie en spierversterking toe. De bewegingen bij Nordic Walking zijn zeer natuurlijk en maken dat je tot zo’n 90% van jouw spiermassa activeert.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
May 29, 2019
Op de juiste weg...
Ken je dat? Een wijntje hier, een feestje daar. In het weekend uitgebreid gaan eten met de vrienden, want je mag toch ook wel eens wat hebben. Niet? En het is toch zo druk op het werk, en ook in het weekend staat de agenda volgepland. Je komt niet meer toe aan jezelf. En intussen dat stemmetje in je hoofd dat je, als doorwinterde levensgenieter, aanmaant om toch ook af en toe eens iets sportiefs te doen…
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Leen
March 14, 2019
Hoe verouderen spieren en hoe kan trainen dit proces vertragen?
Het goede nieuws is dat bewegen de verminderde kracht en spiermassaverlies kan minderen of zelf wat terug ophogen.Laat ons eerst even kijken welke processen en factoren ervoor zorgen dat onze spieren “verouderen”.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Thijs Ghekiere
February 10, 2019