Workshops

Nordic Walking

De hype is ondertussen voorbij gewaaid, maar dat verandert niets aan het feit dat Nordic Walking heel wat voordelen heeft naar conditie en spierversterking toe. De bewegingen bij Nordic Walking zijn zeer natuurlijk en maken dat je tot zo’n 90% van jouw spiermassa activeert. Dit resulteert in een iets hogere hartslag dan gewoon wandelen en bijgevolg worden er meer calorieën verbrand.

Tijdens de workshop van anderhalf uur gaan we actief wandelen. Na een korte opwarming gaan we van start met het aanvoelen van een vlotte en natuurlijke beweging tijdens het wandelen. Beetje bij beetje brengen we vervolgens de stokken bij in de beweging met extra aandacht voor een correcte houding en coördinatie. Stap voor stap gaan we de stokken bewuster gebruiken tot we tot een volledige Nordic Walking-beweging komen.

De workshop gaat door op Beerzelberg. Afspreken doen we aan het speelpleintje op de hoek van de Diepestraat en het Bergstraatje. Wij voorzien stokken voor alle deelnemers. Heb je er zelf? Breng ze gerust mee.

Praktisch

Elke week op:
Er zijn momenteel geen sessies gepland

Praktisch

Volgende sessies:
Er zijn momenteel geen sessies gepland.
Coaches:
Prijs:
18€
Niet in een abonnementsformule inbegrepen

Meer info over credits, abonnementen en prijzen.