Workshops

Nordic Walking

De hype is ondertussen voorbij gewaaid, maar dat verandert niets aan het feit dat Nordic Walking heel wat voordelen heeft naar conditie en spierversterking toe. De bewegingen bij Nordic Walking zijn zeer natuurlijk en maken dat je tot zo’n 90% van jouw spiermassa activeert. Dit resulteert in een iets hogere hartslag dan gewoon wandelen en bijgevolg worden er meer calorieën verbrand.

Tijdens de workshop van anderhalf uur gaan we actief wandelen. Na een korte opwarming gaan we van start met het aanvoelen van een vlotte en natuurlijke beweging tijdens het wandelen. Beetje bij beetje brengen we vervolgens de stokken bij in de beweging met extra aandacht voor een correcte houding en coördinatie. Stap voor stap gaan we de stokken bewuster gebruiken tot we tot een volledige Nordic Walking-beweging komen.

De workshop gaat door op Beerzelberg. Afspreken doen we aan het speelpleintje op de hoek van de Diepestraat en het Bergstraatje. Wij voorzien stokken voor alle deelnemers. Heb je er zelf? Breng ze gerust mee.

Fit Online Basic

  • Online intake gesprek van 25 min. bij opstart
  • Gebruik van de PRO-app
  • Maandelijks schema opgeladen in de app
De ideale leidraad om je doelen te behalen met professionele en verantwoorde ondersteuning.
29€
voor de eerste maand
9€/mnd
vanaf de tweede maand
of
119€/jaar
Schrijf me in!

Fit Online Advanced

  • Online intake gesprek van 25 min.
  • Gebruik van de PRO-app
  • Maandelijks schema opgeladen in de app
  • Maandelijks 1 online coachingsessie van 55 min.
Laat niets aan het toeval over en geef je training meer diepgang met een volledige uitleg over het programma en extra tips & tricks voor jou training.
85€
voor de eerste maand
65€/mnd
vanaf de tweede maand
Schrijf me in!

Praktisch

Tijdens de zomermaanden en onder invloed van de corona-maatregelen kan het zijn dat onderstaande tijdstippen wijzigen. Raadpleeg steeds onze agenda voor het juiste programma.
Elke week op:
Er zijn momenteel geen sessies gepland

Praktisch

Volgende sessies:
Er zijn momenteel geen sessies gepland.
Coaches:
Prijs:
18€
Niet in een abonnementsformule inbegrepen

Meer info over credits, abonnementen en prijzen.