Nieuws

Personal Training Days

De meest efficiënte manier en de beste kans om jou doel te bereiken?

Peronal Training. De persoonlijke aanpak, een trainingstraject dat volledig op jou is afgestemd en iemand die er ook is op de momenten dat het allemaal net iets moeilijker gaat... De personal coach is er voor jou.

Tijdens de maand maart kan je bij De Studio vrijblijvend kennismaken met onze personal coaches en onze manier van werken. 1 op 1 trainingen, samen met je beste vriend(in) of zelfs sessies in kleine groepjes, onze personal coaches geven je telkens een persoonlijke begeleiding met de aandacht die je verdient.

Of je nu wil afslanken, naar een sportprestatie toe wil werken of gewoon op een leuke manier met je vrienden of vriendinnen aan je conditie wil werken, aarzel dan zeker niet en vraag je contactmoment met één van onze personal coaches aan. Bij De Studio kan je ook terecht voor Personal Pilates met Tania Kestens, zowel individueel als in kleine groepjes.

Op vrijdag 13 maart kan je bij diëtiste Lore Ceulemans weer terecht voor een lichaamsanalyse voor de prijs van 25€ i.p.v. 40€.

Inschrijven voor een contactmoment of een lichaamsanalyse doe je via het formulier van de Personal Training Days.