Personal Coaching Days

Waarom kiezen voor een Personal Coaching Traject? Kort gezegd; de kortste weg naar succes.

Personal coaching bij De Studio is meer dan een leuke coach die je aanmoedigt terwijl jij zit te zweten op een hometrainer of je jezelf aan het afmatten bent op een loopband, een beeld dat we vaak te zien krijgen in populaire televisieshows uit Hollywood.

De Studio beschikt over een gedreven en ervaren team van coaches die je graag helpen jouw doelstellingen te behalen. Elk heeft een ruime globale kennis met ieder nog zijn/haar specialiteiten. Dit gaat van training (medisch, sportspecifiek,...) over voeding tot vitaliteit en stress-coaching…

Na een verkenningsgesprek stippelen we samen met jou een persoonlijk traject uit. Dit kan ook met verschillende coaches. Een voorbeeld: Je zou graag enkele kilootjes kwijtraken en terug fitter worden, maar je hebt wat schrik door rugproblemen. Thijs is een krak op het gebied van verantwoord bewegen en je zal samen met hem dan ook snel vorderingen maken op vlak van conditie en houding, zonder je te forceren. Maar om die kilootjes kwijt te raken kan je best wat voedingsbegeleiding gebruiken. Thijs kan je ook wel enkele tips geven, maar onze diëtiste Lore kan je hierbij nog efficiënter bijstaan met raad en daad.

Van maandag 27/11/'23 t.e.m. maandag 15/1/'24, kan je gratis en vrijblijvend kennis maken met onze personal coaches.

Gemakkelijkheidshalve hebben we een onderverdeling gemaakt in 4 gebieden van personal coaching:

Personal Training

Of je nu een sportieve topprestatie wilt leveren, aan je figuur wil werken of gewoon voor je gezondheid wat wil bewegen, er zijn heel wat hindernissen te overwinnen voor je die doelstellingen behaald hebt.

Onze coaches hebben de nodige know-how om jouw prestaties naar het volgende niveau te tillen, helpen jou door te zetten op de momenten dat je het niet zo goed meer ziet zitten en zorgen ervoor dat je je bewegingen op een medisch verantwoorde manier uitvoert.

De personal trainers van De Studio staan je met raad en daad bij en geven op tijd en stond dat hoognodige schouderklopje. Wat je ook wil bereiken, we werken samen met jou een volledig persoonlijk traject uit.

Zin om kennis te maken met Cassandra, Robbe, Thijs of Hans? Reserveer dan nu jouw contactmoment.

Ik schrijf me in!

Vitaliteitscoaching

Leven of overleven? ...that’s the question!

Onze veranderde maatschappij heeft het er ons niet makkelijker op gemaakt. Verschillende obstakels komen op ons pad: stress op het werk en prive, allerhande verplichtingen, continue bezig zijn om alle gezinactiviteiten te combineren, weinig tijd voor je sociaal leven en vooral weing tijd voor je eigen leven. Kortom, we worden vaak geleefd en leven te weinig.

Bij vitaliteitscoaching kijken we in eerste instantie of je in de overleefstand staat. Als dit zo is, wordt er eerst gewerkt aan deze probleemgebieden. Je leert verschillende skills om hieraan te werken. Daarna gaan we op zoek naar je kompas: wat drijft je, wat geeft je energie, waar wil je werk van maken, wat doet er echt toe voor jou.

Eens de richting bepaald is en je weet hoe je uit de overleefstand moet geraken,heb je de energie en tijd om werk te maken van je echte doelen.

Ik schrijf me in!

Small Group

De Small Group formule is ideaal als je graag samen met enkele vrienden, familieleden of collega's wilt trainen.

Gewoon voor de fun en om elkaar te motiveren? Of willen jullie samen naar een sportief doel toewerken?

In de Small Group formule wordt de training volledig op jouw wensen afgestemd. Zo krijgen jij en jouw medetrainingsgenoten toch de individuele begeleiding in groep.

Ik schrijf me in!

Foodcoaching

Het belang van gezonde voeding kent iedereen. Waarom komt overgewicht en obesitas dan meer en meer voor?

Gezonde keuzes maken, tijd besteden voor je maaltijden, planning,… is niet zo evident als het lijkt. De verleidingen zijn groot en we hebben allemaal een druk bestaan. Hobby’s, kinderen, sociale verplichtingen en werk zorgen ervoor dat het niet eenvoudig is om daarnaast ook nog eens gezonde maaltijden op tafel te toveren.

Als erkend diëtiste begeleid Lore je graag en zoekt zij samen met jou een weg doorheen deze moeilijkheden. Naast het geven van wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies, zal zij vooral ook luisteren naar jou. Wat zijn jouw moeilijkheden, wat betekent gezond zijn voor jou en bovenal: hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je beter in je vel voelt?

Ik schrijf me in!

Personal Pilates

De Pilatesmethode is gebaseerd op de onderwijstechnieken en de filosofie van J.H. Pilates (1880-1967) uit de jaren 1920. Deze werden met de jaren door wetenschappelijk onderzoek aangepast en verfijnd.

De Pilates-methode is geschikt voor alle niveaus van lichamelijke conditie en voor elke leeftijd. Aan de grondslag van deze oefenmethode liggen zes basisprincipes: concentratie, centering, controle, ademhaling, precisie en vloeiendheid.

Privé Pilates matles

De privé Pilates is een echte les op maat die volledig kan aangepast worden aan je individuele eisen. De les bestaat uit matoefeningen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende props (accessoires). Deze props, zoals bijvoorbeeld de Pilatesring, worden dan gebruikt als hulpmiddel en werken extra spierversterkend.  Tijdens de lessen komen altijd de essentiële basisoefeningen aan bod, aangevuld met oefeningen die aan je noden kunnen voldoen.

Deze lessen zijn voor klanten zonder en met ervaring in Pilates.

De privé les is...

  • ... ideaal voor wie graag traint onder individuele begeleiding
  • ... een ideale aanvullende training voor o.a. lopen, triatlon, fietsen, zwemmen,…
  • ... ideaal voor een aangepaste training voor blessureherstel of lichaamsbouw

Duo & trio Pilates matles

Voor wie graag met twee of met drie komt trainen is er de duo of trio Pilates matles. De les bestaat uit matoefeningen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende props (accessoires). Deze props, zoals bijvoorbeeld de Pilatesring, worden dan gebruikt als hulpmiddel en werken extra spierverstevigend. Tijdens de lessen komen altijd de essentiële basisoefeningen aan bod aangevuld met oefeningen die aan je noden kunnen voldoen.

Ideaal voor wie graag van een persoonlijke training geniet samen met partner, familie of vrienden.

Ik schrijf me in!

Tot binnenkort in De Studio!