Groepslessen

Pilates

Pilates is een oefenmethode voor een gezonde geest in een gezond lichaam. De methode werd in het begin van de 20ste eeuw door Joseph Pilates uitgewerkt. Hij noemde zijn methode Contrology. Deze harmonieuze beweegmethode zorgt voor een betere bewustwording van lichaamshouding, kracht en ademhaling.

Pilates is een uitgebalanceerde methode met een lage moeilijkheidsgraad en is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Heb je lange tijd geen lichaamsbeweging gehad, dan kan je met pilates je lichaam geleidelijk aan weer opbouwen.

"You will feel better in 10 sessions,

look better in 20 sessions

and have a complete different body in 30 sessions"

(Jozef H. Pilates)

Na flinke omzwervingen via verschillende oud-studenten van Joseph Pilates, ook wel bekend als ‘the Elders’, keren we uiteindelijk terug naar de originele publicaties. We vertalen de oefeningen uit zijn Contrology serie naar de meest recente inzichten, die Joseph Pilates als innovator, ongetwijfeld opgepikt zou hebben. Bij De Studio kiezen we voor innovatie met respect voor traditie.

Lessenreeks voor beginners.

Dit is een reeks van 3 lessen waarin we naar de basis van Pilates gaan. We leren je alle oefeningen aan met hun pro- en regressies, leren je hoe te ademen en alles dat nodig is om daarna in onze lessenreeks te kunnen instappen. Interessant voor iedereen, ook voor zij die al langere tijd Pilates beoefenen.
Meer info over Pilates Starter vind je hier.

Praktisch

Elke week op:
Dinsdag van 20.00u tot 21.00u
Donderdag van 20.00u tot 21.00u
Zaterdag van 9.30u tot 10.30u

Praktisch

Volgende sessies:
Er zijn momenteel geen sessies gepland.
Coaches:
Prijs:
8 credits / 12€
Inbegrepen in het Full-option abonnement

Meer info over credits, abonnementen en prijzen.