Personal Training & Coaching

RéVitalize

Wat betekent vitaliteit ?


Een vitaal persoon is iemand die een overvloed aan energie heeft en deze gericht gebruikt om de dagelijkse tegenslagen te overwinnen. Belangrijk hierbij op te merken is dat vitaliteit niet te verwarren valt met een goede gezondheid maar er wel in relatie mee staat. Met een goede gezondheid wordt bedoeld dat je niet ziek bent. Met vitaliteit bedoelen we de fysieke, emotionele en mentale vrijheid om jezelf maximaal te ontplooien en het beste uit je leven te halen. De natuurlijke gesteldheid en krachten van je lichaam, een sterk immuunsysteem, grote emotionele energie, een sterke persoonlijkheid en een positieve toekomstvisie voor jezelf zijn enkele van de vele aspecten die staan voor vitaliteit en die bijdragen aan je algemene gezondheid.

Natuurlijk komt dit alles niet vanzelf en zijn er bepaalde vaardigheden nodig om elk van deze aspecten kwalitatief uit te bouwen en in te zetten in het dagelijkse leven. Zaken als stress (op het werk), slecht time-management, ongezonde voedingskeuze,.. zijn allemaal dingen die de vitaliteit remmen maar waar niet iedereen zich van bewust is of controle over heeft.

Speciaal voor hen ontwikkelde De Studio het Révitalize programma.


Hoe werkt het Révitalize programma?

Het Révitalize programma is een 12-weken plan waarin elke week een nieuw thema aangesneden wordt. Gedurende iedere week worden alle facetten rond vitaliteit met betrekking tot het thema van die week behandeld. Je krijgt concrete tips en tricks, op jouw maat, die je onder begeleiding uitprobeert en nadien evalueert. Je vergroot je bewustzijn en leert hoe je onze tips ook na het programma kan toepassen. We richten ons met het Révitalize programma dus niet alleen op het verwerven van bepaalde vaardigheden, maar ook op het standhouden ervan. Duurzaamheid en kwaliteit gaan hierbij hand in hand.

Enkele van de thema’s die worden behandeld zijn: het slaappatroon, voeding in combinatie met beweging, ademhaling, houdingscorrectie, negatieve effecten van langdurig zitten,.. We slaan een brug tussen voedingsspecialisten, beweegspecialisten, psychologen en andere experts, omdat we overtuigd zijn dat deze holistische aanpak de enige manier is voor duurzame veranderingen in iemands leven. Met deze aanpak neemt Révitalize een unieke positie in Vlaanderen in.


Praktisch

Elke week op:
Er zijn momenteel geen sessies gepland

Praktisch

Volgende sessies:
Er zijn momenteel geen sessies gepland.
Coaches:
Prijs:
Niet in een abonnementsformule inbegrepen

Meer info over credits, abonnementen en prijzen.