Aan het woord...

Onze coaches zijn stuk voor stuk gedreven mensen die elke dag met passie aan jouw doelstellingen werken, elk met hun eigen specialisatie... Op deze pagina vind je een verzameling van onderwerpen waarin zij jou iets willen vertellen, hun mening geven over een onderwerp of duiding geven bij dingen die wel eens verteld worden...
Ook onze klanten komen aan het woord. Zij delen graag hun ervaring met je mee.
It's me, Kaat...
Al vanaf ik klein was, had ik geen “zittend gat”, maar met het ouder worden heb ik beseft dat ook ik af en toe geniet van een pauze. Bewegen houdt mij gezond en vitaal. Het liefst van al beweeg ik buiten, de frisse lucht en de schoonheid van de natuur zorgen voor een verfrissend en ontspannend gevoel.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
February 3, 2019
Mijn favoriete prop: Magic Circle
Mijn droom om pilateslessen te geven is uitgekomen en door mijn ervaring(en) van de afgelopen jaren weet ik maar al te goed dat bewegen heel belangrijk is in iemands leven. Daar komt ooit iedereen wel achter. Pilates is daar dan ook een heel goede meerwaarde voor.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
January 21, 2019
Ultrabewerkte voeding: wat is dit en welke invloed heeft het op onze gezondheid?
Ultrabewerkt voedsel is voedsel dat weinig interessante voedingsstoffen bevat en vaak rijk is aan zout, suiker en vet. Er blijkt dan ook een duidelijk verband te zijn tussen ultrabewerkt voedsel en gezondheidsproblemen.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Lore Ceulemans
January 8, 2019
Lopen zonder blessures? Hoe doe je dat?
Als ik op zondag ga hardlopen is er veel kans dat ik wel nog een andere (zot) loper tegenkom. Het hardlopen is momenteel opnieuw heel populair geworden. Beroeps- en interessematig bekijk ik dan onbewust ieder zijn stijl. Het leuke is dat ik nooit twee identiek dezelfde loopstijlen zie.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Thijs Ghekiere
September 15, 2018