Aan het woord...

Onze coaches zijn stuk voor stuk gedreven mensen die elke dag met passie aan jouw doelstellingen werken, elk met hun eigen specialisatie... Op deze pagina vind je een verzameling van onderwerpen waarin zij jou iets willen vertellen, hun mening geven over een onderwerp of duiding geven bij dingen die wel eens verteld worden...
Ook onze klanten komen aan het woord. Zij delen graag hun ervaring met je mee.
Hoe verouderen spieren en hoe kan trainen dit proces vertragen?
Het goede nieuws is dat bewegen de verminderde kracht en spiermassaverlies kan minderen of zelf wat terug ophogen.Laat ons eerst even kijken welke processen en factoren ervoor zorgen dat onze spieren “verouderen”.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Thijs Ghekiere
February 10, 2019
It's me, Kaat...
Al vanaf ik klein was, had ik geen “zittend gat”, maar met het ouder worden heb ik beseft dat ook ik af en toe geniet van een pauze. Bewegen houdt mij gezond en vitaal. Het liefst van al beweeg ik buiten, de frisse lucht en de schoonheid van de natuur zorgen voor een verfrissend en ontspannend gevoel.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Kaat Van den Bossche
February 3, 2019
Mijn favoriete prop: Magic Circle
Mijn droom om pilateslessen te geven is uitgekomen en door mijn ervaring(en) van de afgelopen jaren weet ik maar al te goed dat bewegen heel belangrijk is in iemands leven. Daar komt ooit iedereen wel achter. Pilates is daar dan ook een heel goede meerwaarde voor.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Tania Kestens
January 21, 2019
Ultrabewerkte voeding: wat is dit en welke invloed heeft het op onze gezondheid?
Ultrabewerkt voedsel is voedsel dat weinig interessante voedingsstoffen bevat en vaak rijk is aan zout, suiker en vet. Er blijkt dan ook een duidelijk verband te zijn tussen ultrabewerkt voedsel en gezondheidsproblemen.
Coach aan het woord:
Klant aan het woord:
Lore Ceulemans
January 8, 2019